Vraag toevoegen

Een enquête bestaat uit vraaggroepen, met daarin vragen met daarbij antwoorden. In dit stukje van de tutorial heb je al een vraaggroep en antwoorden aangemaakt. Het is nu aan jou om vragen toe te voegen.
Nu je een vraaggroep hebt gemaakt, kan je er vragen aan gaan toevoegen. Dit doe je door in Club-assistent naar Mailing & Enquête te gaan en vervolgens naar Enquête. Je klikt op de gewenste enquête. Hier zie je onderaan de pagina je vraaggroepen staan. Door op het plusje  voor de vraaggroep te klikken kun je vragen toevoegen aan je vraaggroep. Dit doe je zoals je gewend bent door bij vragen op "Item toevoegen" te klikken.

Vraaggroep Hier wordt de vraaggroep getoond waar je de vragen aan toevoegd
Vraag Hier vul je de vraag in die je wilt stellen aan je bezoekers.
Volgorde Hier kan je de volgorde van de vraag invullen. De volgorde van vragen gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een vraag bovenaan willen tonen dan vul je er 0 of 1 in. Alle andere vragen komen hier onder, mits je een hoger cijfer in vult.

Let op! Heb je bij een andere vraag in de huidige vraaggroep hetzelfde getal ingevuld dan wordt er random een van deze vragen boven de ander getoond.
Antwoordtype Hier kan je kiezen uit alle antwoordtypen die zijn aangemaakt. Je hoeft ze dus niet dubbel in te voeren per vraag.
Verplicht Dit vakje klik je aan als een vraag verplicht is om in te vullen.
Hulptekst Hier kan je extra uitleg neer zetten met betrekking tot de vraag die je stelt.

Klik rechtsonder op opslaan om je vraaggroep met daarin je vragen in de enquête op te slaan. Nu heb je een enquête aangemaakt op de door jou gekozen pagina. Aan het einde van de vragenlijst krijgen de invullers de volgende tekst te zien: "Je hebt de vragenlijst voltooid. Hartelijk dank voor je deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek!"

Deze tekst is bij iedere enquête het zelfde, maar deze kun je wel zelf aanpassen. Dit kun je doen in Club-assistent bij Instellingen. Vervolgens ga je rechtboven naar: Talen: labels, teksten en messages. In dit geval is de tekst een message met als code "ENQUETE_VOLTOOID".