Vraaggroep toevoegen

Een vraaggroep is eigenlijk een categorie waar je vragen onder vallen die je wilt stellen in een enquête. Zo kan je de vragen in de enquête verdelen in groepen. Dit maakt de enquête overzichtelijker voor de gebruiker.

Een vraaggroep aanmaken

Ga in Club-assistent naar Mailing & enquête en ga naar de enquête die je zojuist hebt aangemaakt. Heb je nog geen enquête aangemaakt? Dan lees je hier hoe je dat doet.

Klik bij Enquête op de enquête waar je vragen aan wilt toevoegen. Nu zie je bij gekoppelde items, onder deze enquête het kopje vraaggroep staan. Klik daar op "Item toevoegen".

Naam vraaggroep Vul hier een overkoepellende naam in die de groep aan vragen die je gaat stellen samenvat.
Volgorde Hier kan je de volgorde van de vraaggroep invullen. Dit is handig als je meerdere vraaggroepen hebt, want dan kan je bepalen welke bovenaan en daar onder getoond wordt. De volgorde van vraaggroepen gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een vraaggroep bovenaan willen tonen dan vul je er 0 of 1 in. Alle andere vraaggroepen komen hier onder, mits je een hoger cijfer in vult.

Let op! Heb je bij een andere vraaggroep hetzelfde getal ingevuld dan wordt er random een van deze vraaggroepen boven de ander getoond.