Beoordelaars aanwijzen

Je hebt nu beoordelingsmomenten klaar staan in Club-assistent. Het is nu belangrijk dat er ook beoordelaars worden ingesteld. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.
Ga in Club-assistent naar "Teams, Trainingen & Wedstrijden" klik vervolgens onder het kopje Spelervolgsysteem op "Beoordelaars". Hier zie je een overzicht van alle beoordelaars. Klik vervolgens op "Item toevoegen" om een beoordelaar toe te voegen.
Lidnaam Selecteer het lid dat de beoordelingsfunctionaliteit moet krijgen. Dit wordt de beoordelaar.
Hoofdbeoordelaar Wanneer deze optie aan staat kan de beoordelaar alle beoordelingen zien van alle leden in de groepen/teams. Dit kan standaard ingesteld worden door de optie 'Leiders/beoordelaars kunnen beoordelingen zien van andere leiders/beoordelaars' in Instellingen > Clubinstellingen.
Tonen in app Als dit uitgevinkt is wordt deze beoordelaar niet getoond in de beoordelingsapp.
Te beoordelen teamgroepen Hier kan je groepen kiezen met daarin teams die door het lid beoordeeld kunnen worden.
Te beoordelen teams Hier kan je kiezen welke teams beoordeeld kunnen worden door dit lid.

Probleem oplossing

geen beoordelaars geselecteerd

Wil je een beoordelaar selecteren maar wordt er aangegeven dat deze er niet zijn? Controleer of deze juist zijn aangemaakt.
Verder naar boven op deze pagina verwijzen wij naar het aanmaken van Beoordelaars.

Beoordelaars zijn aangemaakt en gekoppeld aan één of meerdere groepen? Dan zou het kunnen zijn dat er nog geen beoordelingsmomenten zijn. Een tweede optie is dat er beoordelingsmomenten zijn waarbij er geen einddatum is ingevuld.

Druk op onderstaande knop voor meer uitleg omrente het aanmaken.