Beoordelaars aanwijzen

Je hebt nu beoordelingsmomenten klaar staan in Back-site. Het is nu belangrijk dat er ook beoordelaars worden ingesteld. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.
Ga in Back-site naar "Teams, Trainingen & Wedstrijden" klik vervolgens onder het kopje Spelervolgsysteem op "Beoordelaars". Hier zie je een overzicht van alle beoordelaars. Klik vervolgens op "Item toevoegen" om een beoordelaar toe te voegen.
Lidnaam Selecteer het lid dat de beoordelingsfunctionaliteit moet krijgen. Dit wordt de beoordelaar.
Hoofdbeoordelaar Wanneer deze optie aan staat kan de beoordelaar alle beoordelingen zien van alle leden in de groepen/teams. Dit kan standaard ingesteld worden door de optie 'Leiders/beoordelaars kunnen beoordelingen zien van andere leiders/beoordelaars' in Instellingen > Clubinstellingen.
Tonen in app Als dit uitgevinkt is wordt deze beoordelaar niet getoond in de beoordelingsapp.
Te beoordelen teamgroepen Hier kan je groepen kiezen met daarin teams die door het lid beoordeeld kunnen worden.
Te beoordelen teams Hier kan je kiezen welke teams beoordeeld kunnen worden door dit lid.