Beoordelingen bekijken

De beoordelingsformulieren geven je de gelegenheid om volledig naar eigen wens beoordelingen van leerlingen of spelers te verzamelen. Vervolgens gebruik je de rapportage om de voortgang in beeld te brengen.

Beoordeling bekijken met behulp van een rapportage

Ga in Club-assistent naar "Teams/groepen, Trainingen & Wedstrijden". Klik vervolgens bovenaan in de balk op SVS (sportervolgsysteem) rapportage om een rapportage uit te draaien van een team of een individuele speler. Zoek naar de speler of het team en klik vervolgens op "Genereer rapportage". Nu zie je een laadbalk die aangeeft dat de rapportage gegenereerd wordt. Zodra de laadbalk klaar is, wordt autoatisch een pdf'je gedownload met daar in de rapportage van het desbetreffende team of de desbetreffende speler. 

Beoordeling van speler bekijken in Club-assistent

Ga in Club-assistent naar "Teams, Trainingen & Wedstrijden". Klik vervolgens op "Beoordelingen". Filter hier op team of naam. Klik vervolgens op het plusje voor de des betreffende speler. Vervolgens zie je het beoordelingsformulier staan. Dit is het formulier met daarin de vragen waarop de speler beoordeeld wordt. Ook hier klik je op het plusje voor het formulier. Hier zie je de vragen met daarbij het antwoord. Het is niet de bedoeling dat de antwoorden hier worden aangepast. Hoe je een beoordeling aan past is te lezen in de tutorial "Beoordeling uitvoeren".