Rapportage maken

Als je een overzicht wilt van resultaten die je ingevuld hebt in het afgelopen seizoen kan je deze makkelijk krijgen door het maken van een SVS rapportage. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat.

Om een rapportage van de scores te maken moet je die eerst hebben ingevoerd. Hoe je dat dan kan je hier lezen:

Als je dit al gedaan hebt dan kan je naar de pagina Teams, Trainingen en Wedstrijden.

Nu gaan we naar de knop SVS rapportage, deze knop is te vinden aan de rechterbovenzijde van de pagina.

Als je hier op klikt ga je naar de volgende pagina.

Hier zie je een overzicht met 4 tabbladen:
  1. Teamrapport
  2. Individueel Rapport
  3. Aanwezigheid Optreding Rapport
  4. Individueel Aanwezigheid Rapport
Het Individueel Rapport gaat over een individueel lid en de overige rapporten gaan over een team.

De stappen die je volgt om een rapportage te maken spreken voor zich. Mocht je er niet uitkomen, volg dan onderstaand voorbeeld:

Teamrapport
Selecteer een beoordelingsmoment Hier selecteer je het deel van het seizoen waar je een beoordelings moment hebt ingevuld. Bijvoorbeeld begin, midden of einde.
Selecteer een team Hier kies je een team dat een beoordelingsmoment heeft gehad in je eerder gemaakte selectie
Selecteer een beoordelingsformulier Hier kies je welk beoordelings formulier je een overzicht voor wilt hebben. Bijvoorbeeld spelers of keepers.
Selecteer een beoordelaar Selecteer hier de persoon die het formulier ingevuld heeft

Hierna kan je de rapportage genereren door te klikken op de knop 'Genereer rapportage'. Je downloadt nu de rapportage in een exceldocument met daarin het overzicht van jouw ingevulde selecties.