Beoordeling uitvoeren

Spelers beoordelen gaat in Club-assistent via MyClub. De vragen die je hier krijgt zijn ingesteld in het formulier bij het beoordelingsmoment. Hoe je een lid beoordeelt is te lezen in deze tutorial. 
Als trainer kan je via MyClub leden beoordelen. Log in op de website en ga naar MyClub. Vervolgens klik je op het juiste team onder Mijn teams. Nu zie je de teamleden. Het vinkje achter de teamleden geeft aan of het lid beoordeeld is of niet. Klik op een leeg vakje om een lid te beoordelen. 
 
Nu krijg je alle beoordelingen van dit lid te zien en kan je een nieuwe beoordeling uitvoeren. Dit doe je door in het huidige seizoen op "Nieuwe beoordeling" te klikken. Vervolgens krijg je alle opties te zien die je in dient te vullen in het beoordelingsformulier en klik je op volgende tot alle opties zijn aangeklikt. Nu krijg je een totaaloverzicht te zien. 

De beoordelingen kunnen worden opgeslagen zonder dat je alle aspecten invult. Het antwoord wordt niet direct getoond aan het lid maar x dagen nadat het is ingevuld, zoals aangegeven bij het aanmaken van het beoordelingsmoment. 
Hierdoor is het mogelijk om een beoordeling te verspreiden over meerdere trainingen / lessen.

De beoordeling aanpassen

Om een beoordeling aan te passen log je in op de website en ga je naar MyClub. Vervolgens klik je op het juiste team onder Mijn teams, en klik je op het vinkje achter het lid waarvan je de beoordeling wilt aanpassen. Vervolgens zie je de beoordelingen van dit lid en klik je op "bewerken". Je krijgt het beoordelingsformulier weer te zien en je kan de beoordeling aanpassen. Nu klik je op volgende om de aangepaste beoordeling op te slaan. 

Let op! De beoordeling is vaak tot een bepaalde datum aan te passen. Dit kan je aanpassen bij "Beoordelingsmomenten" onder het kopje correctiedagen.