Accountmanager toevoegen

Een accountmanager is bij de club verantwoordelijk voor één of meerdere sponsoren. Koppel in Club-assistent accountmanagers aan sponsoren om een goed overzicht te houden van wie voor welke sponsor verantwoordelijk is.

Accountmanager toevoegen

Om een accountmanager toe te voegen, doorloop je de volgende stappen:
  1. Ga in Club-assistent naar Sponsoradministratie > 'Sponsor accountmanagers'.
  2. Je komt nu in het overzicht van alle accountmanagers. Klik rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een accountmanager toe te voegen.
  3. Vul de naam van de accountmanager in.
  4. Klik rechts onderin op 'Opslaan'. Je accountmanager is nu toegevoegd.

Accountmanager koppelen aan een sponsor of contract

Accountmanager koppelen aan sponsor
Nu je de accountmanager hebt gemaakt, kun je deze koppelen aan een sponsor.
  1. Ga in Club-assistent naar 'Sponsoradministratie'
  2. Klik op 'Sponsoren' en open de sponsor waaraan je een accountmanager wilt koppelen.
  3. Selecteer de accountmanager in het veld 'Accountmanager'.
  4. Klik rechts onderin op 'Opslaan' om de koppeling te voltooien.

Accountmanager koppelen aan contract
Je kunt accountmanagers ook aan een contract koppelen. Als een sponsor een bepaalde accountmanager heeft maar in zijn contract een andere accountmanager, wordt de accountmanager in het contract aangehouden als aanspreekpunt voor dat contract.
  1. Ga in Club-assistent naar Sponsoradministratie > Sponsorcontracten
  2. Open het sponsorcontract waaraan je een accountmanager wilt koppelen.
  3. Selecteer vervolgens in het veld 'Accountmanager' de accountmanager die je wilt koppelen.
  4. Klik rechts onderin op 'Opslaan' om de koppeling te voltooien.