Update Q1 2022

Studentenpas/documenten uploaden bij aanmelding

Bij een nieuwe inschrijving van een lid kan eventueel een studentenpas, of ander document worden geüpload. De geüploade documenten zijn direct zichtbaar bij lid document in het tabblad algemeen in de Ledenadministratie.
Wil je dit ook toegevoegd hebben op het lid worden formulier? Dan kun je deze optie aanvragen via een P&W ticket.

Rapportage: leden inschrijving extra data.

In de rapportage bibliotheek is een nieuwe rapportage toegevoegd: Leden inschrijving extra data.

Om deze rapportage toe te voegen in jouw omgeving ga je naar instellingen, klik je op de witte knop 'rapportages', en vervolgens op 'Abonneren op rapportage uit de bibliotheek' linksboven in beeld.
Je hebt dan een lijst van rapportages in beeld, waar de nieuwe rapportage ook tussen staat. Klik rechts van de rapportage  op het bolletje bij 'ja' en daarna onderaan de pagina op 'opslaan'.

Profielfoto bij aanmelden schalen naar vierkant

Bij een nieuwe inschrijving van een lid wordt de profielfoto geschaald naar een vierkant formaat. Hiervan wordt dan altijd het middelste gedeelte van de foto gepakt.

Extra velden bij leden- en/of bedrijvenoverzicht

Voor onze business klanten is het bedrijven-/ledenoverzicht uitgebreid. Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om te filteren op de extra velden gekoppeld aan leden in het overzicht.

In back-site geef je per extra veld aan wat voor type het filter is, of het filter getoond mag worden in het bedrijvenoverzicht en ook als filter getoond wordt in het overzicht. Je kan de zichtbaarheid van het extra veld bepalen en of het lid dit extra veld zelf kan aanpassen in zijn gegevens of niet.

Leden-/bedrijvenoverzicht uitbreiden met kenmerken van leden

Deze functionaliteit is een uitbreiding van 'extra velden bij leden- en/of bedrijvenoverzicht'

De leden extra velden zijn als filter optie toe te voegen aan het leden-/bedrijvenoverzicht. Het filteren in het overzicht werkt als en ... en. Als je bijvoorbeeld zoekt naar een sportfysiotherapie én echografie zal je alleen de bedrijven zien die deze 2 kenmerken bevatten.
Op deze manier kunnen je website bezoekers gerichter gaan zoeken in het overzicht. Je kunt bijvoorbeeld branches tonen onder de Kaart.

Je leden hebben de optie om deze kenmerken in hun account te bewerken en zich zo beter vindbaar op te stellen. (als dit ook aangevinkt is in Club-assistent)

Tekst/Link mogelijk maken in teamberichten

Het plaatsen van een teambericht via de website is uitgebreid. Je hebt daar nu enkele basisopties gekregen om je tekst op te maken. Je tekst kan nu vetgedrukt, schuingedrukt, een opsomming of een link worden. Deze opmaak is voorlopig alleen zichtbaar op de website en komt later in de app beschikbaar.

Losse factuur mailen verder uitgebreid

In het financiële gedeelte hebben we een extra knop toegevoegd, namelijk het versturen van een factuur. Ga je in Club-assistent naar Financieel > Facturen > Factuur, dan zul je voortaan rechtsbovenin de knop 'Factuur mailen' zien.
Het is met deze knop mogelijk om een losse factuur te gaan mailen. Klik op de knop en je zult een pop-up krijgen met de verzendinstellingen. Selecteer de afzender, bericht, onderwerp en bericht (worden automatisch gevuld na het kiezen van een bericht).

Zodra je op versturen klikt, komt de factuur in de bijlage van de verzonden e-mail.

Is je factuur nog niet betaald? Dan zal onderaan je bericht een betaallink geplaatst worden. Je kan de ontvanger hier op attenderen in je bericht.

Kyu Dan graad vanaf nu gebaseerd op prestaties

Voorheen werd het niveau van de Budoka geregistreerd in de ledenadministratie als enkel veld. Hierdoor was er geen zicht op de historie.
Vanaf nu wordt elk examen geregistreerd bij de prestaties en is de laatste Kyu Dan registratie direct zichtbaar in het ledenoverzicht.
Wil jij ook gebruik maken van deze uitbreiding, leg dan een ticket in via P/W.

Declaratie indienen vervangende trainer

Worden de trainingen in je club wel eens overgenomen door een vervangende trainer? De declaratie functionaliteit is uitgebreid en heeft meer opties i.v.m. overgedragen trainingen.

Trainers kunnen eenvoudig een declaratie indienen van de trainingen verzorgt in de afgelopen maand. Vanaf nu staan daar ook de trainingen bij die je hebt overgenomen van een collega-trainer.

Verdere ondersteuning commissie documenten

Voortaan kan een commissielid de notulen direct online maken via de commissie- of MyClub pagina.

Het is dus niet meer noodzakelijk om notulen bijvoorbeeld in Word te maken en te uploaden bij een vergadering. Heb je een vergadering gepland? Dan kun je zowel een bijlage toevoegen (de originele functie) als de notulen toevoegen.

Het aanmaken van de notulen gaat op een apart scherm met de actiepunten direct in beeld/aanpasbaar.
Sla je de notulen op, dan wordt er een PDF aangemaakt met de notulen en een extra pagina met de actiepunten.

Eenmaal aangemaakte notulen kun je eenvoudig openen voor aanpassingen met het potloodje.

Overige aanpassingen in deze update: