Training overdragen

Het kan voorkomen dat een trainer tijdelijk niet in de gelegenheid is om de training te verzorgen. In dat geval kun je de training overdragen aan een ander lid. Dit lid heeft dan toegang tot de team/groepsfuncties zoals het registreren van aanwezigheid / het inzien van informatie en het sturen van berichten.

Training overdragen door trainer

Zodra de trainer is ingelogd op de website kan hij/zij gaan naar MyClub > Mijn teams/groepen > Keuze maken > Training > Wekelijkse trainingen > Training aanklikken > Trainingsdagen > Bij de gewenste les op het podloodje klikken.

De trainer heeft dan de mogelijkheid om het vinkje 'Ja training overdragen' aan te vinken en kan vervolgens door te typen de vervanger opzoeken.

Nadat de vervanger is gekozen kan de trainer onderaan op Opslaan klikken.

(Het is niet mogelijk om via de app de training over te dragen)

Training overdragen vanuit Club-assistent

In Club-assistent werkt dit op bijna dezelfde manier. Je gaat hiervoor naar Teams/Groepen, Trainingen & Wedstrijden > Groepen > Groepen huidig seizoen > Klikt de groep aan > Trainingen huidig seizoen > Training aanklikken > Klik op de over te dragen dag.

Vink vervolgens "Deze training wijkt af van de periodieke training" aan en selecteer volgens de vervanger.
Nadat de vervanger is gekozen klik je rechtsonder op opslaan.

Instellingen

De vervanger wordt standaard 7 dagen vóór en 7 dagen na de trainingsdag als trainer beschouwd van de groep. Deze instellingen is via Club-assistent > Instellingen > Clubinstellingen > Teams trainingen en wedstrijden > Vervangende trainer X aantal dagen als trainer beschouwen aan te passen.