Trainingsruimte toevoegen

Afhankelijk van je type sport, worden trainingen en wedstrijden gehouden op locaties, banen, velden of in baden, zalen of dojo's. We zorgen ervoor dat je al die trainingsruimten op één plek kunt beheren, zodat je ze eenvoudig aan je trainingen en wedstrijden kunt koppelen.

Trainingsruimte toevoegen

De trainingsruimten vind je in Club-assistent door naar Teams, trainingen en wedstrijden te gaan. Zoek vervolgens naar het subkopje met de benaming van jouw trainingsruimten. Als judoka zul je 'Locaties' en 'Dojo's' vinden, als tennisser 'Banen' en als voetballer weer 'Velden'. Klik er vervolgens op om naar een overzicht van al je trainingsruimten te gaan.

Vanuit het overzicht met trainingsruimten klik je rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een nieuwe trainingruimte toe te voegen. Vul vervolgens de volgende gegevens in:
Code Geef het veld een code.

Let op: Deze code wordt gebruikt bij het importeren van wedstrijden uit sportlink, bij bijvoorbeeld voetbal. Deze moet overeenkomen met de velden zoals deze in sportlink bekend zijn. Anders kan club-assistent de velden niet koppelen aan de wedstrijden.
Veld, baan, bad, locatie, dojo of zaal Geef je trainingsruimte een naam.
Volgorde Vul hier een cijfer in om de volgorde waarop trainingsruimten getoond worden aan te passen. Hoe dichter bij nul, hoe hoger de ruimte in het overzicht komt te staan. Dat kan handig zijn als je een bepaalde trainingsruimte vaak gebruikt.

Ben je klaar met invullen, klik dan rechts onderin op 'Opslaan' om je trainingsruimte toe te voegen. Je kunt hem nu koppelen aan trainingen en wedstrijden.