Aangepast Corona rooster

Eerder hadden we al een aanpassing gemaakt op het weergeven van het trainingsoverzicht, zodat bijvoorbeeld alleen het aangepaste Corona rooster zichtbaar is terwijl het originele trainingsschema nog gewoon in Club-assistent blijft staan.
Lees hier meer over deze aanpassing.
Door een les te splitsen in 2 halve lessen (a en b) en je laat de groepsleden zich aanmelden voor één van beiden, dan kun je op die manier keurig voldoen aan de coronamaatregelen en regels.

Door het aanmelden op trainingen verplicht te maken kun je bij een contactonderzoek snel via de app alle aanwezigen doorgeven.

Het is nu mogelijk om alleen de trainingen/lessen te tonen op het trainingsoverzicht/lesrooster als de gekoppelde trainingsperiode actief is.
Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de huidige trainingen te verbergen en een tijdelijk lesrooster online te plaatsen i.v.m. de coronamaatregelen.

Dit is vooralsnog niet mogelijk op de MyClub pagina's, de teamdetails pagina's en in de App.

Instellingen > Clubinstellingen > Teams en wedstrijden > Trainingen > Trainingsoverzicht > Toon alleen trainingen als de trainingsperiode actief is.