Kleedkamer toevoegen

Afhankelijk van je type sport, hebben de leden een sporttenue aan. Deze hebben ze meestal bij in een sporttas en doen deze aan in een kleedkamer. We zorgen ervoor dat het eenvoudig is om alle kleedkamers in te richten.

Kleedkamer toevoegen

De kleedkamers vind je in Club-assistent door naar Teams, trainingen en wedstrijden te gaan. Zoek vervolgens naar het sub kopje trainingen. Hierin staat het kopje Kleedkamers waar je op kunt klikken. Als je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van alle kleedkamers.

Vanuit het overzicht met kleedkamers klik je rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een nieuwe kleedkamer toe te voegen. Vul vervolgens de volgende gegevens in:
 

Naam Kleedkamer Geef je kleedkamer een naam.

Let op: De naam wordt ook gebruikt bij het importeren van wedstrijden uit Sportlink, bij bijvoorbeeld voetbal. Zorg er dus voor dat alle kleedkamers die in sportlink staan, ook in Club-assistent staan.
Weergavenaam Narrowcasting Geef je kleedkamer een naam die wordt weergegeven in de narrowcasting.
Sponsor Koppel een sponsor aan een kleedkamer als je dit wilt tonen in de narrowcasting.
Volgorde 

Vul hier een cijfer in om de volgorde waarop trainingsruimten getoond worden aan te passen. Hoe dichter bij nul, hoe hoger de ruimte in het overzicht komt te staan. Dat kan handig zijn als je een bepaalde trainingsruimte vaak gebruikt.

Ben je klaar met invullen, klik dan rechts onderin op 'Opslaan' om je kleedkamer toe te voegen. Je kunt hem nu koppelen aan trainingen en wedstrijden.