Trainingsperiode toevoegen

Trainingen worden niet altijd gedurende het gehele seizoen gegeven. Ken daarom een trainingsperiode toe om onderscheid te maken tussen de verschillende perioden waarin trainingen gegeven worden.

Trainingsperiode toevoegen

Ga in Club-assistent naar Teams, trainingen en wedstrijden en klik vervolgens onder het kopje Trainingen op Trainingsperioden. Hier vind je een overzicht van alle ingevoerde trainingsperioden. Het koppelen van een trainingsperiode is niet verplicht, dus het kan best voorkomen dat dit overzicht leeg is.

Om een trainingsperiode toe te voegen, klik je rechts bovenin op 'Item toevoegen'. Vervolgens vul je de volgende gegevens in:
Trainingsperiode Geef je trainingsperiode een naam.
Periode begin Vul hier de begindatum van de trainingsperiode in
Periode eind Vul hier de einddatum van de trainingsperiode in
Volgorde Vul hier een cijfer in om aan te geven op welke volgorde de trainingsperioden getoond dienen te worden. Hoe dichter het cijfer bij nul ligt, hoe hoger hij wordt getoond in de lijst.

Klik vervolgens rechts onderin op 'Opslaan' om de trainingsperiode op te slaan.

Update
Het is nu mogelijk om alleen de trainingen/lessen te tonen op het trainingsoverzicht/lesrooster als de gekoppelde trainingsperiode actief is.

Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de huidige trainingen te verbergen en een tijdelijk lesrooster online te plaatsen i.v.m. de coronamaatregelen.

Instellingen > Clubinstellingen > Teams en wedstrijden > Trainingen > Trainingsoverzicht > Toon alleen trainingen als de trainingsperiode actief is.
Wil je presentielijsten oproepen, doe dit via: https://support.club-assistent.nl/rapportages. Je hebt hier wel de juiste rechten voor nodig.