Commissie toevoegen

In Club-assistent heb je de mogelijkheid de structuur van je organisatie weer te geven. Dit doe je in de optie "Commissie toevoegen". Onder de commissie vallen alle takken van organisatie zoals het bestuur, jeugdcommissie etc. Als je lid bent van zo'n commissie kan je vergaderingen zien/inplannen, procedures, documenten en acties bekijken en/of toevoegen. Ook zie je hier de gegevens die voor jou van belang kunnen zijn van andere leden van de commissie.
Om een commissie toe te voegen ga je in Club-assistent naar "Activiteiten, planning & commissies". Vervolgens klik je onder het kopje "Commissies & Procedures" op "Commissies". In dit overzicht zie je alle commissies. Vervolgens klik je op "Item toevoegen".

Commissie toevoegen

Hoofdcommissie Hier kan je kiezen uit alle hoofdcommissies die zijn aangemaakt. Mocht je nog geen hoofdcommissie kunnen kiezen, dan zijn er nog geen toegevoegd. Als je niets selecteert dan wordt de commissie die je aanmaakt als hoofdcommissie gezien.
Commissienaam Vul hier de naam in van je commissie in, bijvoorbeeld "Bestuur".
Omschrijving Hier omschrijf je de commissie.
Volgorde De volgorde van commissies gaat van 0 tot 10.000. Mocht je een commissie als eerste willen tonen, dus boven aan de pagina dan vul je hier 0 in. Alle andere commissies komen hier achter, mits je een hoger cijfer in vult.
Let op! Heb je bij een andere commissie het zelfde getal ingevuld dan wordt er willekeurig een van deze commissies als eerste getoond.
Publiceren Zorg dat je dit aanvinkt als je wilt dat de commissie op de website wordt getoond.
Alleen zichtbaar voor ingelogde leden Indien aangevinkt kunnen alleen ingelogde leden de commissie bekijken.
Mag contactgegevens van leden bekijken op teampagina's Indien aangevinkt kunnen ingelogde commissieleden op de team pagina's contactgegevens bekijken van de leden. Deze instelling geldt voor alle teams.
Indien aangevinkt kunnen ingelogde commissieleden op de team pagina's acties uitvoeren zoals een trainer of coach dat kan zoals teamleden mailen. Deze instelling geldt voor alle teams.

Subcommissie toevoegen

Om een subcommissie toe te voegen ga je in Club-assistent naar "Activiteiten, planning & commissies". Klik vervolgens onder de kop Commissies & Procedures op "Commissies". Vervolgens klik je voor de juiste commissie op het plusje . Vervolgens scroll je naar beneden tot je commissies ziet en klik je daar rechts op "Item toevoegen". Nu voeg je een commissie toe onder de commissie die je zojuist hebt aangeklikt. Dit doe je op dezelfde manier als hierboven omschreven is.

Hoofdcommissie toevoegen

Om een hoofdcommissie toe te voegen ga je in Club-assistent naar "Activiteiten, planning & commissies". Vervolgens klik je onder het kopje "Commissies & Procedures" op "Commissies". In dit overzicht zie je alle commissies. Vervolgens klik je op "Hoofdcommissies". Hier klik je op item toevoegen en volg je dezelfde stappen als hierboven zijn omschreven.