Commissie leden mailen

Op sommige momenten is het handig om vanaf één plek een bericht te sturen naar je team. Zoals wanneer een vergadering niet door gaat, als er tijden zijn veranderd of gewoon om ze een fijne vakantie te wensen. Als Commissielid kan je via de commissiepagina van de gewenste commissie een e-mail versturen.

Naar de commissiepagina gaan

Log in op de website, en ga naar de commissiepagina. Dit kan via MyClub of via het menu van de website. Nu zie je als het goed is de knop 'Leden mailen' staan.
 
Button 'Leden mailen'

Mocht je deze optie niet zien dan is deze optie voor jou uit gezet, dit is aan te zetten in de 'club-instellingen' van de club in Club-assistent. 

Vervolgens klik je op de knop 'Leden mailen' om een commissie een e-mail te sturen.

Nieuwe email versturen

Titel *   Vul hier de titel van je teambericht in
Bericht * Vul hier je teambericht in
Voeg een bijlage toe Het is mogelijk om een bijlage toe te voegen. Deze bijlage wordt vooralsnog op de site bij het teambericht getoond, en/of in de e-mail wordt deze als link toegevoegd. Tevens heb je de optie om de bijlage als teamdocument toe te voegen. 
Stuur een e-mail Kies hier de afzender van de e-mail. 
* Dit item moet verplicht ingevuld worden. 

Vervolgens zie je hoeveel leden van het team er zijn geselecteerd, de leden die geen e-mailadres hebben ingesteld of het emailadres foutief ingevuld (met een spatie of bijzonder teken) hebben ontvangen geen e-mail. Door op het aantal ontvangers te klikken zie je wie er wel/geen e-mail ontvangen en kan je nog ontvangers kiezen of verwijderen.

Als je alles hebt gecontroleerd en je bericht is goed, dan klik je op 'Bericht verzenden'. Nu zal je bericht verzonden worden op de door jou gekozen manier, naar de door jou geselecteerde ontvangers. 

Bijlagen bij commissieberichten

Het was al mogelijk om bijlagen te versturen bij teamberichten, maar nu is het ook mogelijk om bijlagen te versturen bij de commissieberichten. Selecteer een bijlage uit je commissiedocumenten of voeg een nieuwe bijlage toe vanaf je computer of tablet.