Ruimte reserveren

De ruimtes die je hebt toegevoegd, zijn te reserveren bij activiteiten en vergaderingen. Als je een ruimte reserveert, weet je zeker dat deze voor jou is en voorkom je dubbele boekingen.

Via Back-site

Om via Back-site een ruimte te reserveren, doorloop je de volgende stappen:
1. Ga in Back-site naar 'Activiteiten, planning & commissies'.
2. Klik vervolgens op de knop rechtsboven op Reserveringen
3. Vervolgens klik je op Reservering aanmaken rechtsboven op de pagina.
4. Selecteer de categorie naar keuze.
5. Selecteer dan de ruimte van de categorie.
6. Kies de reserveringsperiode
  • Vul de Datum van en Datum tot in
  • Geef aan hoe lang de ruimte gereserveerd wordt (standaard is dit een hele dag).
7. Geef een omschrijving van de reservering.
8. Vul de status in van de reservering
  • Aangemaakt (de reservering heeft de kleur oranje)
  • Akkoord (de reservering heeft de kleur groen)
  • Geannuleerd (de reservering wordt verwijderd)
Klik op 'Opslaan' en de ruimte is gereserveerd.

Via de website

Afhankelijk van je rol binnen de vereniging, kun je ook ruimtes reserveren via de site. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij het plannen van een vergadering. Hoe je een vergadering plant via de MyClub pagina, lees je in de volgende tutorial: