Bijlage aan de mailing toevoegen

Je kunt in de mailing geen echte bijlage meesturen. Wel kun je een bestand toevoegen door de onderstaande stappen te volgen. Het bestand zal niet als bijlage meegestuurd worden maar de ontvanger kan het bestand downloaden door op een link je klikken.

Bestand als link toevoegen

1. Bewerk een bestaande tekstblok of voeg een nieuwe toe.
  2. Selecteer het stuk tekst dat je als link wilt laten dienen.
  3. Klik op  om een link toe te voegen.
  4. Klik op het tabbad 'Upload'
  5. Klik nu op 'bestand kiezen' om een bestand van jouw computer te uploaden.
  6. Klik na het kiezen van het bestand op 'Naar server verzenden'.
  7. Als het bestand een PDF is, dan kun je het beste even op het tablad 'Doelvenster' klikken en daar in het veld 'doelvenster' kiezen voor 'Nieuw venster'.
  8. Klik nu op OK.