Afzender toevoegen

Afhankelijk van je mailing, kan het zijn dat je een andere afzender wilt gebruiken. De facturen voor sponsoren wil je bijvoorbeeld vanaf sponsoradministratie@jouwclub.nl sturen, terwijl je de nieuwsbrief vanaf info@jouwclub.nl stuurt. Stel daarom meerdere mailing afzenders in om per mailing een afzender te kunnen kiezen.

Mailing afzender toevoegen

Je voegt mailing afzenders als volgt toe:
  1. Ga ik Back-site naar Mailing & Enquête
  2. Klik onder het kopje Instellingen op Afzenders
  3. Je komt nu in het overzicht met alle mailing afzenders. Klik op een afzender om hem te bewerken of klik rechts bovenin op 'Item toevoegen' om een nieuwe afzender toe te voegen.
Wanneer je een nieuwe afzender aanmaakt, staan er al een hoop gegevens ingevuld waar je niets aan hoeft te veranderen. Andere gegevens moet je nog wel zelf toevoegen:

Naam afzender Geef de afzender een naam. Dit is tevens de naam die wordt getoond als afzender in de inbox van de mailing ontvanger.
E-mailadres afzender Voer het e-mailadres van de afzender in. Controleer goed of het e-mailadres goed gespeld is.
E-mail bounces sturen naar Een bounce is een e-mail die niet aankomt. Vul hier het e-mailadres in waar meldingen van bounces naartoe moeten worden gestuurd. Deze persoon kan dan het e-mailadres corrigeren of verwijderen.
Stramien Is al voor je ingevuld.
Host Is al voor je ingevuld.
Mailer Is al voor je ingevuld.
Submap log Is al voor je ingevuld.
Ontdubbelen op naam Geef aan of mailings met deze afzender standaard ontdubbeld moeten worden op naam.
Ontdubbelen op e-mailadres Geef aan of mailings met deze afzender standaard ontdubbeld moeten worden op e-mailadres.
Template Hoeft niet te worden ingevuld.
Standaardafzender Zorgt ervoor dat deze afzender standaard als afzender staat geselecteerd.

Klik vervolgens rechts onderin op 'Opslaan' om je afzender op te slaan. Je kunt deze afzender voortaan selecteren bij het aanmaken van een mailing.