Hoe kan ik zien wie van mijn groep of team de app heeft geïnstalleerd?

Installeer allereerst zelf je eigen Club-app via https://support.club-assistent.nl/app/instellingen. Als je ingelogd bent als trainer zie je al je teamleden staan. Per teamlid kun je zien wie de app heeft geinstalleerd. Spreek je teamleden even aan die dit nog niet hebben gedaan. Nadat iedereen dit heeft gedaan kun je ervan uitgaan dat alles wat je communiceert naar je groep ook daadwerkelijk via de Club-app bij je leden binnenkomt.