Implementatie C-A app bij vereniging

Voorbereiding

Acties vereniging
  • Check de ledenadministratie, staat alles correct en is alles actueel
  • Check of de groepen goed zijn ingedeeld.
Deze 2 stappen zijn een voorwaarde voor goede communicatie via de app.

Actie C-A

• de rechten worden uitgebreid
  • er worden tickets klaargezet voor de vereniging
  • de app wordt klaargezet in jullie huisstijl
  • de mailing module wordt geactiveerd en gestyled
  • de onboarding mails worden klaargezet voor de vereniging
  • Go live voor de vereniging communiceren

De vereniging kan de app gaan uitrollen

Acties vereniging:
Betrek een kleine groep die als tester gaat fungeren.
Installeer de app volgens instructie:https://support.club-assistent.nl/app/instellingen
Ga naar de 2 mailings en doorloop de teksten en pas ze aan naar jullie eigen wens qua communicatiestijl.
stuur bij elke mailing altijd eerst een VOORBEELD mailing naar jezelf en een betrokkene. Controleer de tekst en alle linkjes.
Daarna kun je de mailing verzenden naar de juiste doelgroep
zie: https://support.club-assistent.nl/mailing-nieuwsbrief-maken

Stuur eerst de mailing naar de trainers. Daarna naar alle leden en de trainers zijn de personen om te helpen bij installatie van de app.
De trainer kan ook zien wie in zijn/haar team de app nog niet heeft geïnstalleerd.
De trainer kan team berichten verzenden etc.
alle informatie vinden jullie op: https://support.club-assistent.nl/app

Zorg ervoor bij onboarding nieuwe leden dat deze gelijk goed geïnformeerd wordt over de app.
Streef naar een dekkingsgraad van meer dan 80% zo goede communicatie.
Daarna alle communicatie via de app.

Voor de leden:
  • push notificatie bij nieuwsberichten
  • laat nieuwsbrieven lezen in de app na een push notificatie
  • inschrijvingen op activiteiten via de app
  • aan- en afmeldingen op trainingen via de app
  • aankopen in de shop
  • aanmelden op clubtaken
  • etc.

Voor de trainers:
  • aanwezigheidsregistratie
  • declaraties van uren
  • teamberichten
  • zie https://support.club-assistent.nl/app

Voor de commissieleden:
  • vergaderingen plannen
  • acties aanmaken/bijwerken
  • documenten uploaden
  • aanwezigheid registreren bij activiteiten