Interne nacompetitie organiseren

Als sportvereniging organiseer je gedurende het jaar verschillende interne wedstrijden. Dit is goed voor club zelf en voor de teams om ze met elkaar te vergelijken. Met de interne nacompetitie kan je onderling bekijken welk team het beste is.
Om een internet nacompetitie aan te maken ga je naar Teams, Trainingen en Wedstrijden -> Pupillen onderling -> Interne nacompetitie -> Item toevoegen.

Poule Selecteer hier een poule die je eerder hebt aangemaakt
Omschrijving Geef een omschrijving aan de poule.

Klik daarna op opslaan en de competitie is aangemaakt.

Nu de competitie is gemaakt moeten we nog de wedstrijden toevoegen. Klik op het plusje voor de poule en dan op item toevoegen.

Datum De datum van de wedstrijd
Tijdstip Hoe laat de wedstrijd is
Aantal min. voor aanvang Hoe laat de spelers moeten verzamelen voor aanvang van de wedstrijd
Poule Welke poule de wedstrijd zich in speelt
Team 1 Het eerste team
Team 2 Het tweede team
Doelsaldo team 1 Het doelsaldo van team 1
Doelsaldo team 2  Het doelsaldo van team 2
Penalties team 1 De penalties van team 1
Penalties team 2 De penalties van team 2
Veld Naam/nummer van het veld waar op gespeeld wordt
Kleedkamer team 1 De kleedkamer van team 1
Kleedkamer team 2 De kleedkamer van team 2
Nacompetitie De naam van de nacompetitie
Status Stauts van de wedstrijd

Klik daarna op opslaan en de wedstrijd is aangemaakt.