Interne wedstrijdperiode toevoegen

Om een interne wedstrijdcompetitie aan te maken voor het strijden onderling, moet er eerst een wedstrijdperiode aangemaakt worden. Deze heeft dezelfde functie als een seizoen aanmaken alleen heeft deze geen kopieerfunctie.

Om een interne wedstrijdperiode aan te maken ga je naar Teams, Trainingen en Wedstrijden -> Pupillen onderling -> Interne wedstrijdperioden -> Item toevoegen.

Seizoen Selecteer het seizoen waarin de competitie zich afspeelt
Omschrijving Vul hier een omschrijving in van de periode
Startdatum Geef hier aan wanneer de periode moet beginnen
Einddatum Geef hier aan wanneer de periode afloopt
Actief Vink deze optie aan als hij actief moet zijn.

Klik rechtsonderaan de pagina op opslaan en de pagina is opgeslagen.