Interne wedstrijd organiseren

Als sportvereniging organiseer je gedurende het jaar verschillende interne wedstrijden. Dit is goed voor club zelf en voor de teams om ze met elkaar te vergelijken. Bij interne wedstrijden organiseer je de wedstrijd volledig vanuit Club-assistent.
Om een interne wedstrijd in te plannen moet je eerst een poule en teams hebben.

Hoe je een poule aanmaakt lees je hier:

Nadat je een poule hebt toegevoegd kan je de teams aanmaken. Dat doe bij Teams, Trainingen en Wedstrijden -> Pupillen onderling -> Interne Teams -> Item toevoegen

Periode Hier vul je de periode in die je hebt gemaakt bij interne wedstrijdperiode door middel van een dropdown menu
Poule Hier vul je de poule in die je hebt gemaakt bij Interne poule aanmaken
Interne Teamnaam Als je het team een andere naam wilt geven kan dat hier
Gekoppeld Team Selecteer hier het team uit het huidige seizoen dat ook als intern team fungeert.
Club Selecteer de club waar het team bij hoort.

Klik daarna op opslaan en het team is aangemaakt.
Nadat alle teams en poules zijn aangemaakt kan je een wedstrijd gaan maken. Dit doe je bij Teams, Trainingen en Wedstrijden -> pupillen onderling -> interne wedstrijden huidig seizoen -> item toevoegen.

Datum Vul hier de datum in van de aankomende wedstrijd
Tijdstip Vul hier in hoe laat de wedstrijd is
Aantal min. voor aanvang verzamelen Vul hier in hoeveel min. voor aanvang iedereen moet verzamelen
Poule Selecteer hier je poule die je eerder hebt aangemaakt
Team 1 Selecteer hier je eerste team
Team 2  Selecteer hier je tweede team
Doelsaldo Team 1 Wat het doelsaldo van het team is.
Doelsaldo Team 2 Wat het doelsaldo van het team is.
Penalties team 1 Hoeveel penalties het team had
Penalties team 2 Hoeveel penalties het team had
Veld Selecteer hier het veld waar de wedstrijd op gespeeld wordt
Kleedkamer team 1 Vul hier het kleedkamernummer voor team 1 in
kleedkamer team 2  Vul hier het kleedkamernummer voor team 2 in
Nacompetitie Vul hier in of er een nacompetitie is
Status Vul hier de status in van de wedstrijd

Klik op opslaan als alles ingevuld is en de wedstrijd is aangemaakt.