Wedstrijd organiseren

Als sportvereniging organiseer je gedurende het jaar verschillende wedstrijden. Voor sommige sporten geldt dat de wedstrijden bij de bond worden opgehaald, en je alleen zelf kleedkamers en functionarissen hoeft in te delen. Bij andere sporten organiseer je de wedstrijd volledig vanuit Club-assistent.

Verschillen per sport

Voor atletiekverenigingen is een speciale functionaliteit ontwikkeld. Lees hiervoor de tutorial .
Voor tennisverenigingen wordt de speciale functionaliteit voor tenniscompetities ingezet. Lees daarvoor de tutorial .
 
Atletiek Voor atletiekwedstrijden hebben we speciale functionaliteit ontwikkeld. Lees hiervoor de tutorial Atletiekwedstrijd organiseren
Tennis Competities voor de tennissport organiseer je eenvoudig via Club-assistent. Lees hiervoor de tutorial Tenniscompetitie organiseren.
Judo Voor judowedstrijden wordt over het algemeen de activiteiteninschrijving gebruikt in plaats van de standaard wedstrijdfunctionaliteit. Lees hiervoor de tutorial Activiteit aanmaken.
Voetbal, handbal, korfbal  Voor deze sporten hebben we een officiële koppeling met de bond waarmee wedstrijdgegevens automatisch in Club-assistent worden ingeladen. Hierbij hoeven alleen kleedkamers en wedstrijdfunctionarissen ingedeeld te worden.
Zwemmen Voor de zwemsport zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van een officiële koppeling met Splash, zodat alle zwemwedstrijden automatisch kunnen worden opgehaald in Club-assistent.
Volleybal en honkbal Voor volleybal- en honkbalverenigingen hebben we geen officiële koppeling, maar kunnen we de wedstrijdgegevens wel automatisch ophalen. Hierbij hoeven alleen kleedkamers en wedstrijdfunctionarissen ingedeeld te worden.
Overige sporten Overige sporten kunnen via Club-assistent hun wedstrijden en competities aanmaken met behulp van de reguliere wedstrijdfunctionaliteit die in deze tutorial wordt uitgelegd.