Kleedkamers, velden en functionarissen indelen

Bij een wedstrijd komt veel meer kijken dan twee teams die tegelijkertijd ergens verschijnen. Teams moeten bijvoorbeeld weten waar ze spelen en in welke kleedkamer ze moeten omkleden. Bovendien zijn er vaak wedstrijdfunctionarissen betrokken zoals scheidsrechters of ballenmeisjes, die ook moeten worden geregistreerd. We leggen je uit hoe je dat doet.

Wedstrijden indelen

Ga in Club-assistent naar Teams/groepen, trainingen en wedstrijden en klik vervolgens op Wedstrijden. Nu opent het wedstrijdoverzicht. In de balk bovenin beeld klik je vervolgens op 'Wedstrijden indelen'. Je komt nu in een overzicht van alle wedstrijden waarbij je kleedkamers, velden en functionarissen eenvoudig kunt koppelen aan alle thuiswedstrijden.

Kleedkamers & velden indelen
Klik op het potloodje naast één van de velden of kleedkamers om alle velden en kleedkamers met betrekking tot de desbetreffende wedstrijd snel te wijzigen. Zodra je de velden en kleedkamers hebt geselecteerd, klik je in het venstertje op 'Opslaan' om de kleedkamers en velden te koppelen.

Wedstrijdfunctionarissen koppelen
In de kolom Functionarissen vind je alle functionarissen die gekoppeld zijn aan een wedstrijd. Klik op 'Voeg toe' om een extra functionaris te koppelen. Klik op het prullenbakje achter de naam van een functionaris om hem los te koppelen van de wedstrijd. Je kunt vanuit dit scherm geen nieuwe functionarissen toevoegen

Wedstrijd afgelasten
Klik op  om een wedstrijd af te gelasten. Een afgelaste wedstrijd wordt rood gemarkeerd. Om een afgelasting ongedaan te maken klik je op het vinkje achter de wedstrijd.

Wedstrijd bewerken
Klik op het potloodje achter een wedstrijd om deze via de wedstrijddetailpagina te bewerken.