Instellingen

Omdat Club-assistent zo uitgebreid is en elke club weer anders, zijn er vele instellingen mogelijk. De belangrijkste lichten we voor je toe.
De meeste instellingen zijn van toepassing op vaste onderdelen van je website. Daarnaast lichten we zaken toe zoals sportseizoenen, gebruikersrechten en e-mailinstellingen.

Instelbare vaste websiteonderdelen zijn als volgt:
  • Zijbalken: sommige websites maken gebruik van zijbalken die op elke pagina op de website worden getoond. Welke zijbalken er getoond worden en hoe ze gevuld worden, bepaal je via de instellingen.
  • Footer: dit is het gedeelte onderaan je website dat op elke pagina hetzelfde blijft. Hoe deze gevuld wordt, bepaal je met contentblokken.
  • Zoekmachineoptimalisatie en meetbaarheid: wanneer je aan de slag gaat met de bezoekersgegevens van je website en zoekmachineoptimalisatie, kun je hier alvast wat standaardwaarden én je Google Analytics code instellen.