Labels, meldingen en vaste teksten

Als de berichten, knop of tekst op de website niet naar wens is, kan je dit zelf aanpassen. Deze aanpassingen zijn niet voor de knoppen in Club-assistent beschikbaar, maar wel voor de knoppen die zichtbaar zijn op de website.

Ga in Club-assistent naar Instellingen. Je ziet vervolgens een knop rechtsboven naast P&W met de tekst "Talen: labels, teksten, messages". Klik op deze knop en je komt uit bij het volgende scherm waar je een keuze uit de knoppen Labels, Messages en Texts moet maken.

Labels De tekst die op de knoppen staat zoals bijvoorbeeld: Inschrijven, Bardienst inplannen enz.
Messages Dit zijn de meldingen die je krijgt na het uitvoeren van een actie. Denk aan de melding die een lid krijgt na het aanmelden bij de club of als ze zich hebben ingeschreven voor een activiteit
Texts De stukken tekst die informeren. Voorbeelden zijn: 'Toegewezen commissie actie', 'geen documenten in een commissie map'.

De aanpassingen worden automatisch opgeslagen en hierdoor is er geen save/opslaan knop.