Footer aanpassen

Ook de footer (het vaste gedeelte onderaan de site) is gemakkelijk aan te passen in Club-assistent. Deze maakt namelijk ook gebruik van de contentblokken. De footer is net op een andere plek aan te passen dan de rest van de website. In deze tutorial leggen we uit waar en hoe je dat kunt doen.
De footer vind je net op een andere plek dan de rest van de website-indeling. Ga daarvoor in Club-assistent naar Instellingen > Footer & SEO Instellingen. Klik vervolgens op de naam van je website.

Op de pagina die nu opent, scroll je helemaal naar beneden totdat je contentblokken tegenkomt. Hier kun je de gehele footer wijzigen. Weet je niet hoe contentblokken werken? Lees dan de tutorial Pagina indelen.