Teams trainingen en wedstrijden

Op deze pagina vind je uitleg over alle instellingen op het tabblad 'Teams trainingen en wedstrijden'. Er zijn instellingen die enkel voor bepaalde sporten van toepassing zijn en daarom misschien niet bij jou vereniging beschikbaar zijn.
Op dit tabblad vind je de instellingen voor je teams / groepen, trainingen en wedstrijden. Bekijk de pagina om de instellingen te ontdekken. Hier staan o.a. instellingen voor:

• Teams / Groepen overzicht
  • Teams / Groepen detailpagina
  • Kaderleden (trainers/leiders, etc.)
  • Teamfotos
  • Teamberichten
  • Wedstrijden
  • Spelervolgsysteem / Kleuren Turnen
  • Trainingen
  • Aanwezigheidsregistratie
  • App
  • Proeflessers
  • Wedstrijdoverzicht
  • Narrowcasting

Heb je wat aangepast in de instellingen? Vergeet dan niet om je aanpassingen op te slaan!