Ik wil het aanmeldformulier op mijn bestaande site plaatsen

Als je niet de Club-asisstent website afneemt kun je toch het "Lidworden formulier "op je bestaande website plaatsen. De nieuwe leden worden direct in de ledenadministratie opgenomen.

iFrame oplossing

Je kunt op de bestaande website een iframe plaatsen met daarin het formulier.
Ga naar module Instellingen > Club-instellingen > Site opmaak.

In de sectie "Iframe aanmeldformulier" vind je een stukje code wat je door kunt geven aan je website beheerder.

Nadeel van deze oplossing:
  • Werkt minder goed op een Mac omgeving.
  • Als de iFrame niet hoog genoeg is dan kan de knop uit beeld zijn zodra er melding is dat bv niet alle verplichte velden gevuld zijn.
Voordeel van deze oplossing:
  • De bezoekers blijven op je bestaande website.
  • De integratie is mooier dan wanneer de bezoekers op een kale pagina komen met enkel een fomulier.

Als alternatief kun je kiezen voor ...

Aanmeldformulier op Club-assistent pagina

Je kunt aanmelders ook doorsturen naar een special pagina op jullie club-assistent omgeving.
In dit voorbeeld van onze demo omgeving kun je zien hoe dat eruit ziet.

De link naar het formulier voor jullie omgeving kun je vinden op https://{NAAM VERENIGING}.club-assistent.nl/lidworden

Als jouw vereniging bijvoorbeeld Club-assistent opent via vereniging.club-assistent.nl/club-assistent dan zal het inschrijfformulier staan op vereniging.club-assistent.nl/lidworden.

Voorbeeld van de iFrame

Voorbeeld van een knop