Activiteitcategorie aanmaken

De Club-assistent activiteitenfunctionaliteit is veelzijdig en kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een ledenavond, een familietoernooi,
een afsluitend barbecue, of kamp.
Je kunt de activiteiten presenteren op de website in verschillende categorieën. 
Om een extra categorie aan te maken ga in Club-assistent naar Activiteiten, planning & commissies. Klik vervolgens op Aankomende activiteiten. Boven aan het overzicht zie nu 2 knoppen.Klik op activiteit categorieën tonen.

Je krijgt nu het overzicht van de ingesteld categorieén.
Klik rechts op "Item toevoegen" om een categorie toe te voegen. 

 

Categorie gegevens

   
Categorie Vul hier de naam van de categorie in. 
Type We kennen 4 type activiteiten
  • Standaard
  • Competitie. 
  • Uitnodiging 
  • Uitnodiging door Trainer

Laat deze op Standaard staan tenzij het voldoet aan de volgende kenmerken:

"Competitie" is bedoeld voor een tenniscompetitie.  

"Uitnodiging" is bedoeld voor bv diplomazwemmen/turnen waarbij de Technsiche Commissie in Club-assitent een keuze maakt wie er mee mogen doen.

"Uitnodiging door Trainer" is gelijk aan de vorige alleen bepaald de trainer (ingelogd op de website) welke teamleden mee mogen doen aan de activiteit.
 
Omschrijving Aanvulende omschrijving van de categorie 
Betalingsprofiel Koppel hier het betalingsprofiel als je dien inegsteld hebt.
Indien je meerder (Mollie-) betalingsprofielen inegsteld hebt kun je per categorie aangeven welk profiel gekoppeld moet worden.
 
Volgorde De verschillende categorieën worden in tabbladen op de website gepresenteerd. Je kunt de volgorde van de tabbladen/acategorien hier instellen.
   
Publiceren Wil je dat de categroie getoond wordt op de website, vink ‘publiceren’ dan aan.
Overzicht Als het overzicht vinkje uit staat, worden activiteiten in deze categorie niet in het activiteitenoverzicht getoond. Deze categorie kan dan met behulp van een pagina op de website worden getoond.
 
Prestatie onderdelen Je kunt optioneel een prestatie onderdeel toevoegen aan de categorie. Dit betekend dat bij een activiteit die georganiseerd wordt in deze categorie een bepaald nivo van de gekoppelde prestatieeenheid behaald kan worden.

Denk hierbij aan zwemdiploma of judo band.