Bevestigingsmail activiteit toevoegen

Wanneer gebruikers zich inschrijven voor een activiteit, ontvangen zij daarvan een e-mailbevestiging met daarin een overzicht van alle ingevulde gegevens. Wil je daarnaast nog tekst aan de e-mail toevoegen? Dan kun je hier één of meerdere bevestigingsmails instellen.

Voeg een bevestigingsmail toe

Klik in Club-assistent bij 'Aankomende activiteiten' op het  plusje voor de desbetreffende activiteit. Scroll nu naar beneden tot 'Gekoppelde items' en klik naast 'Bevestigingsmails' op 'Item toevoegen' en vul onderstaande gegevens in.

Van toepassing voor Geef aan voor welk type inschrijving deze e-mailtekst moet worden gebruikt. Je kunt een aparte e-mailtekst instellen voor leden en externen, of één e-mailtekst die voor beide e-mails wordt gebruikt.
Mailtekst voorafgaand aan inschrijvingsdetails De bevestigingsmail wordt automatisch gevuld met de door de gebruiker ingevulde gegevens in het activiteitenformulier. De tekst die je in dit veld invult, wordt getoond voorafgaand aan die gegevens.
Mailtekst na inschrijvingsdetails De bevestigingsmail wordt automatisch gevuld met de door de gebruiker ingevulde gegevens in het activiteitenformulier. De tekst die je in dit veld invult, wordt getoond onder die gegevens.
BCC naar Verstuur een kopie van de bevestiging van inschrijving naar één of meerdere e-mailadressen. Wil je de kopie naar meerdere e-mailadressen versturen, scheidt de e-mailadressen dan van elkaar met een puntkomma.

Voorbeeld:
info@club-assistent.nl;commissie@club-assistent.nl
Bijlage Wil je een bijlage toevoegen aan de bevestigingse-mail, dan kun je die hier uploaden.

Klik nadat je alle gegevens hebt ingevuld op 'Opslaan' om je bevestigingsmail toe te voegen.