Update Q2 2024

Lees hier wat er in Q2 vernieuwd is.

Release app release 1.7.3 ~1.7.6 (maart 2024)

Uitbreidingen en fixes voor de Colourful Gymnastics app

Release app release 1.7.7 (maart 2024)

Trainers kunnen zien wie de app heeft geïnstalleerd

Om de communicatie naar de leden zo optimaal mogelijk te maken heeft de trainer nu ook inzicht in welke teamleden de app wel of niet geinstalleerd hebben.
Op de teamlid overzicht en teamliddetailpagina staat daar nu een indicatie.

Release app release 1.8.0 (06 jun 2024)

Ondersteuning diplomazwemmen (beta)

In de zwemcoach app is een extra module toegevoegd: Diploma zwemmen.
Organiseer jij het diplomazwemmen m.b.v. Club-assistent activiteiten (op uitnodiging) dan kun je vanaf nu gebruik maken van deze nieuwe module.

Koppel de "aftestlijst" aan het tijdblok van het betreffende diploma en beoordeel de deelnemers.

Filters bij aanwezigheidsregistratie activiteiten

Organiseer je een groot evenement waarbij je keuzemogelijkheden biedt, dan is het fijn om een goed inzicht te hebben van welke keuzes er gemaakt zijn en voor welk aantal van je deelnemers je rekening moet houden met die keuzes.
Het is fijn om die keuze paraat te hebben.

Vanaf nu is het mogelijk om te filteren op die keuzes tijdens het registeren van de aanwezigheid.
Ook bij het scannen van de e-tickets worden de inschrijfopties getoond.

Gratis toegang tot event QR code en/of barcode

Het was al mogelijk om leden gratis toegang te geven op vertoon van de QR code (lidmaatschapspas in de app).
Nu kan dat ook als jouw club een eigen barcode systeem heeft.
Scan de barcode tijdens de aanwezigheidsregistratie en verleen het lid toegang.

Verder in deze release:

• Aankomende trainingen op de Myclub pagina blijven ook na de training tot het einde van de dag staan.
  • Vorige beoordeling wordt nu gevuld in de zwemcoach app. (indien gewenst)
  • Logo's van de verenigingen worden getoond bij de wedstrijden
  • Facturen zijn terug op Myclub pagina (niet alleen openstaande facturen)
  • Opmaak van de toelichting op een onderdeel is verbeterd in de zwemcoach app.