Update Q2 2024

Lees hier wat er in Q2 vernieuwd is.
Lees hier wat er in Q1 vernieuwd is.

Release app release 1.7.3 ~1.7.6 (maart 2024)

Uitbreidingen en fixes voor de colourful gymnastics app

Release app release 1.7.7 (maart 2024)

trainers kunnen zien wie de app heeft geinstalleerd

Om de communicatie naar de leden zo optimaal mogelijk te maken heeft de trainer nu ook inzicht in welke teamleden de app wel of niet geinstalleerd hebben.
Op de teamlid overzicht en teamliddetail pagina staat daar nu een indicatie

Release app release 1.6.0 (08 jan 2024)

• Secties die leeg zijn op de myClub pagina worden nu verborgen.
  • Document op myClub kunnen ook verwijderd worden
  • Controle op max. aantal inschrijvingen op een activiteit is verbeterd
  • Als trainer kun je nu zien welke teamleden de app geinstalleerd hebben
  • Clubtaken staan nu goed gesorteerd

Release app release 1.7.1 (21 feb 2024)

Fixes/verbeteringen
  • Formatering van bedragen verbeterd.
  • Geen betalingsinformatie bij introducees.
  • Sponsorfactuur wordt neit getoond bij leden.
  •
Nieuwe functionaliteit
  • De webshop is nu ook beschikbaar in de app.  Leden kunnen sneller en intuitiever kleding en merchandise bestellen.
  • Mogelijkheid tot personalisatie van kleding via vrije invoer artikel optie.
  • Bedrijfsleden kunnen naast persoonlijke gegevens ook de bedrijfsgegevens aanpassen.
  • Agenda items worden nu getoond bij de activiteiten.
  • Privacy instellingen kunnen aangepast worden in de app.