Update Q1 2021

Kalender boven activiteiten overzicht tonen

De kalender kun je activeren via de volgende instellingen:
Instellingen > Clubinstellingen > Algemene instellingen > Activiteiten > Kalender tonen

Mandaat id & datum

Op het ledenblad in Club-assistent zijn 2 velden toegevoegd: mandaat id & mandaat datum.

Wanneer er geen mandaat id en/of datum wordt ingevuld wordt deze automatisch bepaald. Gebruik dit veld om het mandaat id te wijzigigen als er een ander gebruikt moet worden.

Gebruikersbeheer bij C-A Light

Wanneer je C-A Light hebt afgenomen kun je nu zelf gebruikers toevoegen in Club-assistent.

Subsidie (korting) niet over bepaalde contributieregels

Het is nu mogelijk om per contributieregel aan te geven of hier subsidie voor mogelijk is.

Zo kun je bijvoorbeeld regelen dat de bondscontributie altijd door het lid zelf betaald wordt en over de clubcontributie de subsidiekorting wordt verrekend.

Alleen actieve leden tonen in Club-assistent overzicht

In dit overzicht worden nu alleen de huidige leden getoond. Om een afgemeld/inactief lid te bekijken kun je deze vinden door een zoekopdracht uit te voeren op bijvoorbeeld naam of accountstatus.

Nieuw fris design en nóg gebruiksvriendelijker Club-assistent CMS

Het CMS Club-assistent van Club-assistent krijgt een nieuw jasje. Tevens hebben we het gebruikersgemak verbeterd. Als je de nieuwe Club-assistent opent zul je zien dat er links een menu bij is gekomen en dat er een aantal knoppen niet meer op hun oude plek staan. In het menu staan voortaan alle modules op een rijtje, en helemaal onderaan de gebruikers, P&W en Club-assistent support. Dit menu is op iedere pagina beschikbaar, zodat je gemakkelijk en sneller tussen de modules kan wisselen.
We laten je hieronder zien wat de verschillen zijn tussen de oude Club-assistent en de nieuwe.

Oud

Nieuw

Op bovenstaande screenshots zie je links de oude Club-assistent en rechts de nieuwe versie. In het rechter screenshot (de nieuwe Club-assistent) zie je dat er links een uitklapmenu bij is gekomen. Dit uitklapmenu geeft in het oranje (in het screenshot Dashboard) aan in welke module je je nu bevindt. Als je met je muis over de verschillende menu items (de modules) gaat, wordt dit in het donkerblauw (in het screenshot ledenadministratie) aangegeven en krijg je ook gelijk de kolommen en functionaliteiten per module te zien. Op deze manier kan je, bijvoorbeeld, vanuit het dashboard gelijk naar het ledenoverzicht of de subsidie locaties zonder eerst naar de module ledenadministratie te gaan.
De knoppen gebruikers, P&W en club-assistent support zijn van standaard rechts bovenin de blauwe balk verplaatst naar het uitklapmenu, zodat deze ook nog steeds op iedere pagina bereikbaar zijn. Linksbovenin de blauwe balk heb je 3 oranje streepjes. Als je op de 3 oranje streepjes klikt, kan je het menu in- en uitklappen.

Verplaatsing extra opties in de blauwe balk

De extra opties, die je normaal gesproken in de blauwe balk kunt vinden van de module, zullen ook in het uitklapmenu gelijk te bereiken zijn. Zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk vanuit de module teams (of groepen), trainingen en wedstrijden op de rapportages van de ledenadministratie kan klikken.
Deze extra opties staan altijd rechts in het uitklapmenu.
Wil je al kennismaken? Hiernaast heb je een video met uitleg over het gebruik van de nieuwe Club-assistent en waar je op moet letten.

Dashboard voor meer inzicht in je vereniging

Vanaf eind februari tref je een dashboard aan op de openingspagina van Club-assistent. Let op, deze functionaliteit is in bèta versie.

Meer informatie vind je hierover in deze tutorial.

Overige aanpassingen in deze update: