Update Q4 2021

Strippenkaart

Je hebt nu als club de mogelijkheid om naast het les-/trainingsaanbod ook strippenkaarten aan te bieden om nieuwkomers kennis te laten maken met de sport.
Onderdeel van de module:
- strippenkaarten verkoop via de Club-assistent website
- strippenkaart scannen door de trainer via de Club-assistent app
- strippenkaart beheer en saldo updates

In de tutorial staat uitgelegd hoe je de functionaliteit toe past binnen je vereniging.

(De module staat standaard uit, wil je hier gebruik van maken laat het ons dan weten vie een ticket)

Toestemming beeldmateriaal in app

Voor veel verenigingen een gekoetserde wens: het snel inzichtelijk hebben of een lid toestemming heeft gegeven voor het maken/publiceren van foto's.
Met de nieuwe app release (3.4 of hoger) is het op de MyTeam pagina,middels een icoontje , direct duidelijk of de toestemming is verleend.
Dit zie je ook op de het aanwezigheidsscherm van de trainingen.

Tevens kun je doorklikken naar de detailgegevens van het lid, handig als de trainer de extra informatie wil raadplegen.

Proefles optie op lesrooster overzicht

Maak je gebruik van de proefles functionaliteit van Club-asisstent dan kunnen bezoekers van je website  zich voortaan aanmelden vanaf het lesrooster overzicht op je Club-assistent website.

Bij elke les waar nog plaats is voor een proefles verschijnt een icoontje achter de regel. Klikt de bezoeker hierop dan wordt het proefles aanmeldformulier gestart met de les van zijn/haar keuze. Dit is aan te passen in de clubinstellingen onder teams, trainingen & wedstrijden

Linkjes in nieuwsberichten

Tot voor kort was een linkje in de intro van een nieuwsbericht niet klikbaar bij ontvangst op de app.
Met app release 3.4 of hoger zullen de linkjes wel werken. Ontvang je een pushnotificatie en klik je daarop dan opent het volledige nieuwsitem met klikbare links.

Ondersteuning 3e partij barcodes

Club-assistent biedt ondersteuning voor 3e partij barcodes als identificatie van de leden.

Als lid van de vereniging vind je een QR code op de MyClub pagina van de app.
Dit is jouw digitale lidmaatschapskaart.

Als jouw club al een barcode registratiesysteem heeft van een andere leverancier, dan kun je vanaf nu de barcode invoeren in de ledenadministratie en wordt de QR code vervangen door een barcode.
Met die barcode heb je bijvoorbeeld toegang tot het zwembad.
De barcode behoudt ook de functionaliteit die de QR code heeft zoals aanwezigheid scannen bij een training.

Versturen van losse facturen

Losse facturen kunnen vanaf nu direct na het aanmaken verstuurd worden. Hier heb je niet langer de Mailingmodule voor nodig.

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.