Update Q4 2023

De focus voor onze verbeteringen liggen ook dit kwartaal bij de app. Lees hier wat er in Q4 vernieuwd is.

Release app release 1.5.2 (4 okt)

• Geboortedatum en adres staan niet langer op de teamlid detailpagina.
  • Geboortedatum is weggehaald bij het Smoelenboek.
  • Bij MijnTrainingen kwam het voor dat er alleen training van één van je lesgroepen stond. Dat is nu opgelost.
  • Voor vervangende trainers of andere teamleden werden toekomstige teamleden geanonimiseerd (met sterretjes) weergegeven. Dit is verholpen.
  • Bij betaalde activiteiten worden de inschrijfregels en betaalde opties nu goed gecombineerd met het basisbedrag.
  • Het genereren van de urendeclaratie pdf ging in enkele gevallen fout. Is opgelost.
  • Zwemcoach: Teamleden met een einddatum wordt niet langer getoond.

Release app release 1.5.6 (20 november)

• Bij aanmelden op een activiteit van meer dan één persoon wordt het bedrag nu juist uitgerekend.
  • Het noodnummer wordt nu wel getoond op de teamlid detailpagina.
  • Naast de contributie facturen worden nu ook de activiteiten facturen getoond op de myClub pagina.
  • De snelheid van het Smoelenboek is verbeterd.
  • Ondersteuning van incasso betaling bij activiteiten in de app is toegevoegd.
  • Commissieleden met de juiste rechten mogen nu ook de teamberichten zien op de teampagina's.
  • Bij updates van teamleden vlak voor middernacht werd de geboortedatum onterecht gemeld als aangepast.
  • Profielfoto kan nu alleen aangepast worden als dat bij de club settings zo is ingesteld.
  • Bij aanpassing van het IBAN-nummer wordt nu ook de mandaat aangepast.

Release app release 1.5.7 (coming soon)

• Vanaf nu kun je een document op myClub ook verwijderen.
  • De businessclub leden kunnen nu ook de bedrijfsgegevens aanpassen.