Update Q3 2024

Lees hier wat er in Q3 vernieuwd is.

App release 1.9.0 (24 juli 2024)

Bug fixes

App release 1.9.3 (02 september 2024)

In deze release zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd;

Voetbal specifiek

Bij de voetbalwedstrijden is het nu mogelijk om events (doelpunten, wissels en kaarten) te registreren door stafleden van het team.
Deze events vormen de tijdlijn van de wedstrijd zoals je dat vanuit het betaald voetbal gewend bent.
Is er een tekstueel verslag gemaakt, dan zal dat ook getoond worden na de wedstrijd.
Verder zijn de details van een wedstrijd beschikbaar zoals tegenstander info en de officials.

Voor het registreren van de events moet je als kaderlid verbonden zijn aan het team. Klik op een wedstrijd om de optie te openen.

In de voetbalsport is het gebruikelijk om deze registraties bij te houden. Natuurlijk kunnen ook andere teamsporten gebruik maken van deze functionaliteiten, zoals handbal, korfbal, basketbal, volleybal etc. etc.

Verder in deze release:

• Geleende materialen/items van de club zijn nu inzichtelijk op de MyClub pagina (analoog aan de MyClub van de website) onder mijn geleende items.
  • De teamfoto kan door de trainers en kaderleden aangepast worden.
  • Bij nieuwsitems is het mogelijk om meerdere foto's te koppelen. In de app worden deze boven het artikel getoond en kun je er door heen bladeren. Op de site worden deze (zoals voorheen als album onder het artikel getoond).
Bugfixes
  • Datum notatie bij continu activiteiten.
  • Indien je je kunt afmelden op een activiteit dan is de tekst nu duidelijker.
  • Indien bij een activiteit een uitgestelde betaling is ingesteld, dan wordt de betaling ook in de app geblokkeerd.
  • Foto's die bij nieuwsitems in de tekst opgenomen zijn worden nu beter geschaald.

Planbord

In het afgelopen kwartaal is er een nieuw planboard ontwikkeld. Dit is nu in bêta versie beschikbaar.
Het Planbord gaat een aantal oudere schermen overbodig maken zoals
  • Trainingen overzicht (nieuwe leden toevoegen aan een (individuele) trainingen)
  • Trainingen update (status aanpassen in bulk)
  • Trainingen indelen (snelle aanpassen mbt kleedkamer en veld)

In het Planbord zijn deze allemaal gecombineerd en is de volgende functionaliteit toegevoegd.
Het idee is dat je met het planboard inzicht hebt in je schaarse resources en mogelijk conflicten kunt oplossen.

Je vindt het Planbord via:
Teams, Trainingen & Wedstrijden > Extra opties > Planbord (bêta)

Het trainingsoverzicht heeft 4 views;
  • Dag
  • Week
  • Maand
  • Trainers

Het trainingsoverzicht is te filteren op;
  • Hoofd- en subcategorien (teams)
  • Velden (locaties)
  • Kleedkamers
  • Trainers

Verder zijn er opties voor het tonen van weekenddagen en kun je de uren onder aan de kalender laten totaliseren op dezelfde elementen als de filter opties.
Om te kijken of een training (of één van de resources) conflicteerd met de activiteiten kun je de activiteiten tonen op het Planbord.

App release 1.9.4 (26 september 2024)

Op de valreep van Q3 is er nog een nieuwe release uitgekomen van de app.

Voetbalspecifiek

Als aanvulling op de voetbalspecifieke items in de vorige release is er nog meer aan toegevoegd.
  • Aanwezigheid van de teamleden bij een wedstrijd.

Verder in deze release:

• Sortering van deelnemers aan een activiteit is voortaan op achternaam + voornaam + inschrijfdatum.
  • Er is een mogelijkheid toegevoegd om te controleren dat jouw geinstalleerde app popups toestaat. Je vindt deze op het instellingenscherm.
  • Het menu item "wedstrijden en teams" opent voortaan met het eerste tabblad i.p.v. het Myteams tabblad.
  • De shop (in de app) ondersteunt nu meerdere betaalmethodes met verschillende Mollie accounts. Artikelen met verschillende betaalmethode sluiten elkaar uit.
  • Als je een extra lid-account toevoegt aan je profiel wordt er direct een ww vergeten mail gestuurd naar diegene die je toegang wil verlenen.
  • De betaalstatus van de facturen wordt nu ook getoond op de MyClub pagina.
  • Trainers kunnen nu ook de pasfoto van teamleden aanpassen (via club-instellingen instelbaar).

Zwemcoach

De feedback verwerkt n.a.v. beta release diplomadag functionaliteit.
  • Invoeren en aanpassen van opmerkingen is verbeterd.
  • Meer dan 3 antwoord opties mogelijk gemaakt.
  • Per antwoordtype zijn er nu kleuren instelbaar. Deze kleuren worden in de voortgangsbalk gebruikt.

Bugfixes

• Toevoegen van leden bij een activiteit op basis van scan van clubpas gaf problemen.
  • FAQ vragen worden nu alleen getoond indien de categorie ook op publiceren staat.