Update Q2 2021

Lidkaart voorzien van tabbladen

De gekoppelde items worden nu gegroepeerd in tabbladen getoond.
Hierdoor kun je makkelijker de data vinden die je zoekt.

Omdat de inhoud pas wordt opgevraagd wanneer je het tabblad opent zal de pagina ook sneller zijn.

Factuurtemplate keuze bij maken van een aanmaning

Bij het maken van aanmaningen is het nu mogelijk om een factuurtemplate te selecteren. Hierdoor is het mogelijk om een apart template aan te maken speciaal voor aanmaningen.

Valide e-mail en IBAN controle bij leden

In Club-assistent Ledenadministratie wordt er nu gecontroleerd of je een geldig e-mailadres of IBAN-nummer invoert. Wanneer er geen geldige waarde wordt ingevoerd zal dit veld roodkleuren en is het niet mogelijk om het lid op te slaan.

Ook wordt het adres automatisch ingevuld nadat je een postcode hebt ingetyped, hierdoor hoef je alleen nog het huisnummer in te voeren.

Datum afhankelijkheden bij leden in Club-assistent Ledenadministratie

• Lid sinds mag niet voor de geboortedatum liggen
  • Afmelddatum mag niet voor de lid sinds (en geboortedatum) liggen
  • Er mag alleen een geldige datum worden ingetyped

Eigen favicon

Standaard wordt het Club-assistent logo gebruikt als favicon.
Het is nu mogelijk om via Instellingen > Footer & SEO instellingen > Bewerken een favicon te uploaden.

Overige aanpassingen in deze update:

• Update: Benaming filter in de nieuwsbrief factuur aangepast van Factuur niet ontvangen > Facturen in factureringsronde

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.