Update Q3 2021

Declaratiemodule - inschieten van uren per maand bij penningmeester

Het is nu mogelijk om als trainer je te declareren uren per maand in te dienen bij de penningmeester. Via je MyClub omgeving heb je hier dan de extra knop 'Indienen bij penningmeester"

Via Instellingen > Clubinstellingen > Algemene instellingen > Declaratie kun je aangeven welke categorie er gebruikt moet worden voor de trainingen declaraties, pas als deze is ingesteld wordt de functionaliteit zichtbaar in de MyClub omgeving van de trainer.

Via Instellingen > Docx templates kun je een eigen template uploaden.

Afmelden voor bepaalde groep / lesmoment

Het is nu mogelijk om aan te geven dat leden zich ook voor een specifieke les mogen afmelden en hiermee nog wel lid blijven van een eventueel andere lesmoment / groep van de vereniging. Dit kun je activeren via Club-assistent > Instellingen > Clubinstellingen > Algemene instellingen.
 

Doorlopende activiteiten

Het is nu mogelijk om een activiteit aan te maken zonder datum. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn voor inschrijvingen/deelname aan een bepaald programma wat tot .. - .. datum beschikbaar is. Dit stel je in door geen datum in te vullen bij de activiteit en eventueel wel een datum t/m.

Functionarissen aan- en afmelden bij de KNGU

Via Club-assistent > Activeiten, planning & commissies > Commissieleden > Functionarissen aan-/afmelden bij KNGU kun je zien wie er wel / niet is aangemeld en eenvoudig vanaf één plek iemand aan-/afmelden.

Losse trainingen tonen in app en MyClub

De los geplande trainingen worden nu ook in de app getoond en op de MyClub pagina.
Op de teampagina staan deze trainingen expres los vermeld zodat je kan zien dat het om een eenmalige training gaat.
 

Soort training aangeven in het evenementenoverzicht

Het type van de training wordt nu voortaan getoond in de kalender.
 

Openstaande facturen inzien in MyClub

Leden kunnen vanaf nu hun openstaande facturen terugvinden in de MyClub omgeving. De facturen staan onder het kopje 'Mijn facturen'. Als er geen openstaande facturen zijn is deze tabel leeg. Je kan op de knop 'meer facturen' klikken om alle facturen terug te vinden. In de tabel staat ook een PDF icoontje per factuur, waarmee je de factuur kan bekijken / downloaden.

Activiteit factuur met BTW

De bedragen bij de activiteit waren altijd inclusief BTW, dit hebben we aangepast naar exclusief BTW. Bij de clubinstellingen Club-assistent > Instellingen > Clubinstellingen > Algemene instellingen kun je de standaard BTW percentage voor de activiteit instelllen, deze standaard instelling is per activiteit aan te passen. Het inschrijfgeld is dus voortaan excl. BTW. Op deze manier kan je later facturen genereren inclusief BTW. 
 

Commissieleden historie

Het is mogelijk om een start- en einddatum bij een commissielid in te voeren. Leden met een verstreken einddatum worden niet meer gezien als lid van de commissie en komen in Club-assistent in de Commissieleden (archief) terecht. De reden hiervoor is om inzicht in de vrijwilligers werk jubilarissen te verkrijgen en gekoppelde documenten niet te verliezen.
 

Bezetting van de accommodatie in beeld

We hebben de zaal/accomodatie-reserveringen kalender uitgebruid zodat je de totoale bezetting van de accommodatie i n beeld hebt.
Zo worden nu ook de trainingen en wedstrijden getoond die niet aan een resource/ruimte gekoppeld zitten zodat je volledige inzicht hebt in wat er gebeurd op je sportaccommodatie.

In Q4 zullen we nog een aanpassing doorvoeren zodat je nog eenvoudiger kunt filteren in het overzicht.

Overige aanpassingen in deze update:

  • Nieuw: Tutorial over de Clubinstellingen
  • Nieuw: 3 pagina's m.b.t. triage en formulier aangemaakt en beschikbaar gesteld voor iedere omgeving
  • Update: Tutorial declaraties trainers
  • Update: Tutorial SPAM

Heb je nog vragen?

Kom je er ondanks bovenstaande uitleg niet aan uit hoe de nieuwe functionaliteiten werken? Laat het dan aan ons weten via een Problemen & Wensen item en we komen zo snel mogelijk bij je terug.