Leeftijdscategorie toevoegen

Leeftijdcategorie toevoegen

Om een Leeftijdscategorie toe te voegen bewerk je je activiteit ('Aankomende activiteiten'). Daarna scroll je naar beneden en zoek je onder 'Gekoppelde items' naar ‘Activiteiteigenschappen'. Vervolgens klik je rechts op 'Item toevoegen' om een eigenschap toe te voegen. Hier selecteer je 'Leeftijdscategorie'. Hierna klik je op opslaan.

Nu worden automatisch de waardes getoond die er gemaakt zijn voor de leeftijdscategorie. Selecteer hier de leeftijden naar keuze en klik op opslaan. Bij de activiteit op de pagina zal nu een leeftijdscategorie staan met de aangegeven leeftijd.

Wil je graag andere keuzes hebben bij de leeftijdscategorie? Dan kun je deze aanpassen bij 'activiteiteigenschappen'. Dit vind je in Club-assistent onder 'Activiteiten, planning en commissies' en dan 'activiteiteigenschappen'. Je klikt hier de eigenschapsnaam aan die je graag wilt aanpassen. Vervolgens kun je de verschillende waardes aanpassen, toevoegen of verwijderen.