Stap 1: Basisgegevens

De organisatie van je toernooi begint met de basis: je geeft je toernooi een naam, legt een datum en toernooiduur vast en bepaalt voor wie het toernooi wordt gehouden.

Basisgegevens invoeren

Op de detailpagina die nu opent, kun je de bassigegevens met betrekking tot het toernooi invullen. Je kunt hierbij de volgende velden vullen:
Naam Vul hier de naam van je toernooi in.
Aanvangsdatum Geef de datum op waarop je toernooi begint.
Aantal dagen Geef aan hoeveel dagen je toernooi in totaal duurt.
Type (alleen voetbal) Geef aan of het om een amateurtoernooi of een BVO toernooi gaat. Deze optie wordt alleen bij voetbalclubs getoond.
Bij gelijke poulestand Geef aan op basis van welke informatie moet worden bepaald wie de poule heeft gewonnen in het geval van een gelijke poulestand.
Leeftijdscategorie Vul in voor welke leeftijdscategorie dit toernooi bedoeld is. Dit veld is puur ter informatie; hier is geen functionaliteit aan gekoppeld.
Logo Heeft je toernooi een eigen logo, dan kun je dit hier uploaden.
Weergeven Vink dit aan als je het toernooi op de website wilt tonen.

Bij het aanmaken van een nieuw toernooi vul je deze gegevens in en klik je vervolgens op 'Opslaan'. Je komt nu weer in het overzicht met alle toernoois terecht. Je kunt nu je toernooi gaan indelen. Klik daarvoor op je toernooi om hem opnieuw te openen. Onder je toernooi vind je de zogenoemde 'Gekoppelde items'. Hier vind je wedstrijdtypen, poules, teams, scheidsrechters en wedstrijden.