Stap 4: Toernooiteams

Toernooiteams staan los van de teams van je club omdat ze vaak afwijken van de reguliere teams en er bovendien ook veel clubs van buitenaf aan meedoen. Daarom voer je teams in Club-assistent altijd per toernooi in.

Toernooiteam toevoegen

Op de bewerkpagina van je toernooi vind je onder het kopje Gekoppelde items de Toernooiteams. Klik hiernaast op 'Item toevoegen' om een toernooiteam toe te voegen. Vervolgens opent een scherm met de volgende gegevens:
Poule Selecteer de poule waaraan je het desbetreffende team toe wilt voegen. Je kunt kiezen uit alle poules die je aan het toernooi hebt toegevoegd.
Toernooi Ter informatie vind je hier nog een keer de naam van het toernooi waaraan je een team toevoegt.
Teamnaam Geef het team een naam. Deze naam verschijnt op de website, in de wedstrijdplanning en op de scheidsrechtersbriefjes.
Omschrijving Geef je team optioneel een omschrijving.
Teamlogo Upload eventueel een teamlogo.
Teamfoto Upload eventueel een foto van het team.
Pouleresultaat Dit veld kan worden gebruikt om handmatig de berekening van de winnaar van de poule te overschrijven. Wil je hier gebruik van maken, vul dan bij elk team uit de poule in dit veld de positie in. Ken dan dus als pouleresultaat '1' toe aan de poulewinnaar, '2' aan de runner-up, etcetera.
Weergeven Geef aan of het team getoond moet worden op de website.

Klik vervolgens rechts onderin op 'Opslaan' om het toernooiteam op te slaan. Herhaal deze stappen vervolgens voor alle deelnemende teams.