Ledenaccount

Het is mogelijk om ouders, verzorgers, begeleiders of familieleden te koppelen aan een lid van je club door gebruik te maken van ledenaccount. Dan kan de toegevoegde persoon inloggen met zijn/haar eigen emailadres en wachtwoord en ook mailings ontvangen.

Ledenaccount toevoegen

Het is ook mogelijk om bij één kind meerdere accounts te hebben. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld gescheiden ouders of extra verzorgers.

Een ledenaccount toevoegen doe je via ledenadministratie.
  1. Ga in Club-assistent naar Ledenadministratie > Leden
  2. Zoek het lid voorwie je de ledenaccount wilt maken en klik op zijn/haar naam
  3. Je krijgt de ledenkaart te zien. Klik boven de ledenkaart op het tabblad Lidmaatschap
  4. Je krijgt dan 3 tabellen te zien: Leden lidmaatschap, Leden account en Leden inschrijving extra data.
  5. Klik bij Leden account op Item toevoegen.
  6. Vul dan het formulier dat in beeld komt in. (zie foto hieronder)
.
.
.

Je kan ervoor kiezen dat het account dat je toevoegt kan inloggen bij het gekoppelde lid en/of alle mailtjes die naar het lid gaan ook moet ontvangen. Als je klaar bent, dan klik je op Opslaan.

De eigenaar van het ledenaccount kan, nadat deze is aangemaakt, op het inlogformulier, in de app, een nieuw wachtwoord aanvragen. Daarvoor klikt men op wachtwoord vergeten onder het inlogformulier. Vul hier dan het emailadres in van het ledenaccount in. Het bijhorende e-mailadres ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als het emailadres vaker in het systeem voorkomt, zorg dan dat het wachtwoord uniek is. Anders is de kans groot dat je onder het verkeerde account inlogt.