Koppelingen met boekhoudpakketten (Exact Online)

Koppel Club-assistent aan je boekhoudpakket zodat je facturen niet meer handmatig hoeft in te boeken. We bieden op dit moment een koppeling aan voor Twinfield, Exact Online, Multivers Online en Snelstart.
Club-assistent kan op dit moment worden gekoppeld aan de volgende boekhoudpakketten:
  • Twinfield
  • Exact Online
  • Snelstart
  • Multivers Online

We leggen hier uit hoe de koppeling met Exact Online werkt

Exact Online

Ben je met exact online gekoppeld, dan kun je de aangemaakte facturen importeren in Exact Online en de incasso's die in de facturen staan via Exact Online incasseren.

Wanneer je de facturen nog moet maken, raden we je aan eerst de stappen vanaf contributie innen te volgen.
Als je de facturen hebt aangemaakt, ga dan in Back-site naar de module Financieel en klik op Factureringsrondes.
Selecteer nu de factureringsronde waarvan je de facturen wilt importeren in Exact Online.
Klik nu op 'Export voor boekhouding'.

Je importeert het bestand dan in Exact Online volgens de volgende stappen.

1. Ga naar Administratienaam > Import/Export.

2. Selecteer in de lijst Methode de optie XML.
3. Selecteer in de lijst Financieel > transactie > import.

4. Klik op Bestand kiezen om naar het bestand te zoeken en klik op Openen om het te uploaden.
5. (Optioneel) Als u transacties importeert, kunt u kiezen in welk dagboek u ze wilt importeren.
6. Klik op Importeren.

Meer informatie over het importeren in Exact Online vind je hier.