SEPA incasso genereren i.c.m. boekhoudpakket

Incassobatch genereren in boekhoudpakket

Ben je met een boekhoudpakket gekoppeld, dan moet je de aangemaakte facturen inschieten in het boekhoudpakket en de incassobatch in het boekhoudpakket genereren.

Wanneer je de facturen nog moet maken, raden we je aan eerst de stappen vanaf contributie innen te volgen.
Als je de facturen hebt aangemaakt, ga dan in Club-assistent naar de module Financieel en klik op Factureringsrondes.
Selecteer nu de factureringsronde waarvan je de facturen wilt importeren in Exact Online.
Klik nu op 'Inschieten in ......... / Betalingen verwerken'.