Bevestigingspagina

In de e-mailberichten heb je, als het goed is, de proeflesser de vrijheid gegeven om aan te geven of hij/zij definitief lid wil worden of zich wil afmelden. Via deze links komt de proeflesser op een pagina terecht waarop de keuze kan worden bevestigd.
Er bestaan 2 bevestigingspagina's die een standaard tekst bevatten, welke je gemakkelijk zelf in Club-assistent aan kunt passen.
Ga in Club-assistent naar Instellingen en klik in de linkerkolom op Vaste teksten.

Je krijgt een lijst aan vaste teksten te zien met allemaal een unieke code.
Als de proeflesser in de e-mail op de aanmelden link klikt, komt deze op de aanmeld bevestigingspagina terecht, deze tekst heeft de code 'PROEFLESSERS_KEUZE_JA'.
Als de proeflesser in de e-mail op de afmeldlink klikt komt deze op de afmeld bevestigingspagina terecht, de tekst op deze pagina heeft de code 'PROEFLESSERS_KEUZE_NEE'.

Je kan de teksten aanpassen door op de regel te klikken.

De labels op de knoppen en de titel van de pagina is aan te passen door in Club-assistent naar Instellingen te gaan en in de linkerkolom op Labels te klikken. De labels hebben de volgende codes:
'PROEFLESSERS_KEUZE_JA', 'PROEFLESSERS_KEUZE_NEE', 'PROEFLESSERS_KEUZE_TITEL'.

In beide gevallen kun je, als je de codes niet ziet, boven de kolom 'Code' in het witte veld de code intypen. Als je deze dan nog niet ziet staan, neem dan contact op met onze support.

Op onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van de aanmeld bevestigingspagina.