Maximum aantal proeflessers per team/groep

De proeflessers functionaliteit geeft je de mogelijkheid om aan te geven hoeveel proeflessers er maximaal aan een team/groep mogen meedoen.
Het is voor het maximaal aantal proeflessers per team/groep belangrijk om bij de Club-instellingen een team-, groepsrol ingesteld te hebben staan. Als je dat bij de Club-instellingen tutorial ingesteld hebt, kun je per team/groep een maximaal aantal proeflessers aangeven en zien hoeveel proeflessers er op het moment in een team/groep zitten.

Om de selectielijst proeflid groepskeuze op het inschrijfformulier te vullen dien je per team/groep een maximaal aantal proeflessers en maximaal aantal spelers ingevuld te hebben. Als deze velden niet gevuld zijn zal dit team/groep niet in de selectielijst verschijnen.

Als het maximum aantal proeflessers of het maximum aantal spelers in een team/groep is behaald, wordt dit aangegeven op het inschrijfformulier. Hier staat dan '(VOL)' achter de team-, groepsnaam. Op deze teams/groepen kan dan niet meer worden ingeschreven tot er een proeflesser definitief lid of afgemeld wordt.

Ga in Club-assistent naar Teams, trainingen & wedstrijden en klik in de linkerkolom op Teams huidig seizoen.
Het is mogelijk dat er, in plaats van teams, groepen staat. Dit is afhankelijk van de sportsoort van de vereniging.

In het overzicht zie je in de kolomen 'Aantal leden', 'Maximaal aantal spelers', 'Maximaal aantal proeflessers' en 'Aantal proeflessers' wat het maximale en huidige aantal proeflessers weergeeft.

Om het maximum in te stellen, klik je op de regel van het team/de groep. Op deze pagina kun je dan instellen wat het maximum aantal proeflessers is.