Club-instellingen

In deze toturial zullen we uitleggen hoe je de instellingen voor de proeflesser kunt aanpassen.
Ga in Club-assistent naar Instellingen en klik op Clubinstellingen. (knop in de blauwe balk)
Het is mogelijk dat je, vanwege gebrek aan ruimte, enkel de knop 'Extra opties' ziet staan dan staan de Clubinstellingen in de extra opties.

Zodra je op clubinstellingen hebt geklikt opent zich een nieuw scherm met daarin 6 tabs. Voor de instellingen van proeflessers gaan we naar het tabblad Teams en wedstrijden.

De instellingen voor proeflessers bevinden zich bij de eerstvolgende blauwe sectie genaamd Proeflessers.
Hier gaan we instellen hoe Club-assistent met de proeflesser om moet gaan:

Instelling Uitleg
Proeflessers onboarding Zet dit vinkje aan als je gebruik wilt maken van de functionaliteit.
Proeflessers wachtlijst Zet dit vinkje aan als de proeflessers eerst op de wachtlijst moeten komen te staan.
Ze worden dan niet direct aan de groep toegevoegd, dit gebeurd vanuit het "Verwerken wachtlijst proeflessers" scherm.
Toepassen bij clubrol Geef hier voor welke clubrol de proeflessers zijn.
Alleen proeflessers clubrol Zet dit vinkje aan als je op het inschrijf-, aanmeldformulier enkel de optie proeflessers wilt tonen.
Toevoegen met groepsrol Met welke team-, groepsrol moet de proeflesser aan een team/groep worden toegevoegd.
Toevoegen met lid status Geef hier aan of de proeflesser met de status aangemeld of de status actief moet worden geregistreerd bij aanmelding/inschrijving in de ledenadministratie.
Als hier voor actief wordt gekozen, is het mogelijk voor de proeflesser om een wachtwoord aan te maken en in te loggen op de site.
Definitieve clubrol Geef hier aan welke clubrol de proeflesser moet krijgen als deze definitief lid wordt.
Definitieve groepsrol Geef hier aan welke team-, groepsrol de proeflesser moet krijgen als deze definitief lid wordt.
Als de gewenste team-, groepsrol nog niet in de lijst van keuzes staat, kun je deze toevoegen aan de teams/groepen. Deze tutorial legt uit hoe je dat kunt doen. Je zult de instellingen pagina opnieuw moeten openen voordat de nieuwe team-, groepsrol als optie beschikbaar is.
Bevestigingsmail aangemeld status Geef hier aan welk bericht de proeflesser moet ontvangen als deze de status aangemeld krijgt.
Als je hierboven hebt gekozen om de proeflessers met het status 'actief' te registreren, wordt dit bericht niet verzonden.
Bevestigingsmail actief status Geef hier aan welk bericht moet worden verzonden als de proeflesser de status actief krijgt.
Als je hierboven hebt gekozen om de proeflessers met de status 'actief' te registreren, wordt dit bericht direct bij aanmelding verzonden.
Herinneringsmail Geef hier aan welk bericht ter herinnering moet worden verzonden als de proeflesser het opgegeven aantal dagen, nadat deze de status actief heeft gekregen, nog niet heeft aangegeven of hij/zij wel of geen definitief lid wil worden.
Versturen na x dagen Geeft hier aan na hoeveel dagen Club-assistent een herinnering aan de proeflesser moet sturen. Het aantal dagen wordt geteld vanaf de dag dat het lid op actief is gezet.
Afmeldingsmail Geef hier aan welk bericht moet wordt verzonden als de proeflesser het opgegeven aantal dagen, nadat deze de status actief heeft gekregen, nog niet heeft aangegeven of hij/zij wel of geen definitief lid wil worden.
Afmelden na x dagen Geef hier aan na hoeveel dagen Club-assistent de proeflesser definitief moet afmelden en de afmeldingsmail moet verzenden.
Lid worden mail Geef hier aan welke mail er moet worden verzonden als de proeflesser definitief lid wordt.